Galerija slik

Kuhinje

V novi kuhinji vam bo priprava jedi predstavljala prav poseben užitek. Ni pomembno, ali se odločite za moderno kuhinjo z ravnimi linijami, za brezčasno klasično kuhinjo ali za kuhinjo s pridihom podeželja, pomembno je, da se boste v svoji novi kuhinji počutili prijetno in domače in da bo funkcionalnost vaše kuhinje na najvišji ravni. Lahko izbirate med različnimi barvnimi odtenki iverala, furnirja, kerrocka, marmorja, granita, masivnega lesa, visokega sijaja, kuhinjskega stekla s fototapeto in še med mnogimi ostalimi materiali.

17 Photos

Notranja vrata

Naj vaša notranja vrata ne bodo le prehod iz enega prostora v drugega, naj bodo stilsko in estetsko umeščena v vaš dom. Naj bodo del, ki se ujema z vašim pohištvom. Izdelujemo tudi vrata z nevidnimi, torej skritimi nasadili. Kljuke so lahko eno ali dvodelne, robovi običajno masivni in zaokroženi.

16 Photos

Dnevna Soba

Dnevna soba je prostor, ki je namenjena dnevnemu počitku, gledanju televizije ali druženju. Zato na podlagi tega tudi izberemo primerno pohištvo, ki je sicer trenutno zelo minimalistično.

5 Photos

Spalnice

Spalnica je prijeten prostor, kjer po vsakodnevnem naporu nabiramo moči za naslednji dan. Zato mora biti v skladu umirjenega ambienta in nežnih barvnih kombinacij.

7 Photos

Kopalnice

V kopalnicah uporabljamo vlagoodporne materiale, pulti so lahko iz ultrapasa, kerrocka, ... Umivalniki vgradni, polvgradni ali nadvgradni.

3 Photos

Otroške in mladinske sobe

Ker so otroške sobe namenjene našim najmlajšim igrivim članom, kombiniramo naravno barvo lesa z živahnejšimi odtenki. V mladinskih sobah pa je večji poudarek na funkcionalnosti. Običajno je oprema v bolj umirjeni barvi.

5 Photos

Vgradne omare

Če se srečujete s prostorsko stisko, so najboljša rešitev omare z drsnimi vrati. Lahko so prostostoječe ali pa vgradne, od tal do stropa in od stene do stene.

4 Photos

Mize

3 Photos

Ostala oprema

6 Photos